Start de airco keuzehulp

Particulieren

Wil je airconditioning in huis? Daar krijg je geen spijt van. Dankzij airconditioning slaap je heerlijk op warme dagen en houd je het hoofd koel als je thuis aan het werk bent. Een aangename temperatuur in huis is ook voor jou bereikbaar!

Qlimaat Totaal levert en plaatst airconditioning bij particulieren in de regio Breda. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, zodat we de ruimte(s) zelf kunnen bekijken. Daarna geven we een passend advies en brengen een aantrekkelijk voorstel uit.

Airco in huis

De airconditioning systemen van tegenwoordig zijn energiezuinig en stil. Wij zorgen ervoor dat de airco die je hebt uitgekozen op een geschikte plek wordt geplaatst. Op die manier profiteer je van de beste koeling op de gewenste plekken. In ons ruime assortiment heb je de keuze uit verschillende modellen airconditioning. Er is altijd wel een systeem dat goed past in jouw interieur, van staande en hangende airco’s tot grotere units.

Airconditioning om het klimaat in huis te regelen

Wil je, naast koelen, ook ruimtes door middel van airco verwarmen? Lang niet iedereen weet dat een airco ook als warmtepomp kan functioneren. Deze werkt op elektriciteit en maakt gebruik van de warmte die al aanwezig is. Meer warmte wordt hiermee opgewekt en dat scheelt zelfs in het energieverbruik. Wij leggen je graag uit hoe het systeem van ‘de omgekeerde koelkast’ precies werkt.

Installatie en onderhoud

Nadat je de gewenste airconditioning of warmtepomp hebt uitgekozen, maken we een afspraak voor het installeren van je nieuwe systeem. Met een onderhoudscontract zorg je ervoor dat je verzekerd bent van tijdige periodieke controles. En is de airco kapot? Dan komen we langs om een reparatie uit te voeren.

Neem nu contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak
Qlimaat Totaal is dé Airco  specialist in regio Breda
Wil je weten welk aircosysteem het beste bij je past? We vertellen je graag meer over onze systemen en werkwijze.
Vrijblijvend offerte aanvragen Start de keuzehulp
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Qlimaat Totaal- Website gemaakt door WebSentiment