Start de airco keuzehulp

Specialist in airconditioning

Airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat in huis of op kantoor. Qlimaat Totaal is specialist in airconditioning. Onze experts adviseren je graag over een oplossing die past bij jouw wensen. De vraag naar airconditioning neemt al jaren toe. Steeds meer Nederlanders ervaren hoe prettig het is om op warme dagen te genieten van een koel binnenklimaat. Airco’s zijn er in allerlei soorten en maten. Welke geschikt is voor de ruimte(s) die jij wil koelen, is afhankelijk van verschillende factoren.

Daarom kijken wij tijdens een adviesafspraak altijd naar de mogelijkheden die er ter plekke zijn en informeren naar de isolatie van het pand. Wist je trouwens dat airco systemen ook kunnen verwarmen?

Lees er hier meer over

Warmtepompen en klimaatsystemen

Ook voor warmtepompen en VRF/VRV klimaatsystemen ben je bij Qlimaat Totaal aan het juiste adres. Warmtepompen zorgen voor een perfect leefklimaat. Aangenaam warm bij kou en lekker koel als het warm is. Bovendien is het een duurzame manier om het klimaat in je huis of op kantoor prettig te houden. VRF/VRV klimaatsystemen zijn geschikt om verschillende ruimtes gelijktijdig en apart van elkaar te koelen of verwarmen. Ideaal voor panden met verschillende klimaatbehoeften.

Neem contact met ons op
Qlimaat totaal over ons
Qlimaat Totaal is dé Airco  specialist in regio Breda
Wil je weten welk aircosysteem het beste bij je past? We vertellen je graag meer over onze systemen en werkwijze.
Vrijblijvend offerte aanvragen Start de keuzehulp
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Qlimaat Totaal- Website gemaakt door WebSentiment
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?