Start de airco keuzehulp

Airconditioning

Als je eenmaal airconditioning hebt, kun je al snel niet meer zonder. De heerlijk koele lucht maakt het een stuk aangenamer om langer in een ruimte te verblijven. Qlimaat Totaal is gespecialiseerd in het leveren en installeren van airconditioning in regio Breda. Wij leveren airco’s aan particulieren, bedrijven en de retailbranche. Van één airconditioning tot complete systemen, bij ons ben je aan het juiste adres voor al je wensen rondom airco’s.

VOORDELEN VAN AIRCO

Airconditioning in huis, op kantoor of in winkels en horeca: de installatie van goede airconditioning heeft veel voordelen. Wij helpen je graag met het kiezen van een geschikt airco systeem. Qlimaat Totaal is niet gebonden aan een merk. Daardoor ben je bij ons verzekerd van een eerlijk en onafhankelijk advies op maat.
Vrijblijvend offerte aanvragen
 • Verkoelt op warme dagen
 • Verbetert de luchtkwaliteit
 • Verwarmt in de winter
 • Zuinig in het verwarmen
 • Houdt de luchtvochtigheid op peil
 • Een airconditioning maakt het leven een stuk aangenamer
Locatie van de airconditioning
 • Airconditioning in de slaapkamer
  Heerlijk koel slapen en niet meer wakker worden van de drukkende warmte? De slaapkamer is een populaire plek voor het plaatsen van een airconditioning. Verbeter je nachtrust, humeur en de luchtkwaliteit met een airco in de slaapkamer. Onze airco’s zijn bovendien stil en energiezuinig.
 • Airconditioning op kantoor of in een winkelpand
  Ben je op zoek naar de beste airco voor op kantoor of in een winkelpand? Kijk dan eens op onze pagina over klimaatsystemen. Wij plaatsen VRF/ VRV systemen waarmee het mogelijk is om het klimaat in verschillende ruimtes gelijktijdig te verkoelen of verwarmen.
 • Airconditioning in andere ruimtes
  Naast de slaapkamer ook de rest van de woning koel houden? Qlimaat Totaal heeft een passende oplossing voor iedere ruimte. Airco in de werkkamer, kinderkamer of op zolder? Onze adviseurs denken graag met je mee! Of wil je zowel koelen als verwarmen? Denk dan eens aan een warmtepomp.
 • Airconditioning in de woonkamer
  Altijd thuiskomen in een heerlijk koel huis. Installeer airconditioning in je woonkamer en ervaar zelf hoe prettig het is om binnen te stappen in een gekoelde kamer.
Ervaar zelf de voordelen van een goede airconditioning
Qlimaat totaal over ons
Qlimaat Totaal is dé Airco  specialist in regio Breda
Wil je weten welk aircosysteem het beste bij je past? We vertellen je graag meer over onze systemen en werkwijze.
Vrijblijvend offerte aanvragen Start de keuzehulp
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Qlimaat Totaal- Website gemaakt door WebSentiment
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?