Start de airco keuzehulp

Particulieren

Wil je airconditioning in huis? Daar krijg je geen spijt van. Dankzij airconditioning slaap je heerlijk op warme dagen en houd je het hoofd koel als je thuis aan het werk bent. Een aangename temperatuur in huis is ook voor jou bereikbaar!

Qlimaat Totaal levert en plaatst airconditioning bij particulieren in de regio Breda. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs, zodat we de ruimte(s) zelf kunnen bekijken. Daarna geven we een passend advies en brengen een aantrekkelijk voorstel uit.
Welk airco past bij jou?Contact opnemen

Airco in huis

De airconditioning systemen van tegenwoordig zijn energiezuinig en stil. Wij zorgen ervoor dat de airco die je hebt uitgekozen op een geschikte plek wordt geplaatst. Op die manier profiteer je van de beste koeling op de gewenste plekken. In ons ruime assortiment heb je de keuze uit verschillende modellen airconditioning. Er is altijd wel een systeem dat goed past in jouw interieur, van staande en hangende airco’s tot grotere units.

Airconditioning om het klimaat in huis te regelen

Wil je, naast koelen, ook ruimtes door middel van airco verwarmen? Lang niet iedereen weet dat een airco ook als warmtepompen kan functioneren. Deze werkt op elektriciteit en maakt gebruik van de warmte die al aanwezig is. Meer warmte wordt hiermee opgewekt en dat scheelt zelfs in het energieverbruik. Wij leggen je graag uit hoe het systeem van ‘de omgekeerde koelkast’ precies werkt.

Installatie en onderhoud

Nadat je de gewenste airconditioning of warmtepomp hebt uitgekozen, maken we een afspraak voor het installeren van je nieuwe systeem. Met een onderhoudscontract zorg je ervoor dat je verzekerd bent van tijdige periodieke controles. En is de airco kapot? Dan komen we langs om een reparatie uit te voeren.
Neem nu contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak
Lees hier de ervaringen van onze klanten
Bekijk de reviews om te zien wat onze klanten zeggen over ons. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid en hopelijk mogen we je binnenkort helpen met jouw airconditioning! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Vorig jaar advies gevraagd voor een airco. Wesley kwam zelf langs en eea ingemeten en nette offerte gestuurd. Prijs was concurrerend en ik had er een goed gevoel bij, wat later ook juist bleek te zijn. Airco werd snel geleverd, vakkundig en...

Ad Koenraad 2 maanden geleden

Eind juli kwam er eerder een plek vrij voor het maken van de offerte. We kregen hier meteen een goed gevoel bij en besloten met Wesley in zee te gaan. Plaatsen was al de volgende dag mogelijk! En werd zeer netjes en vakkundig…

wim de kok 3 maanden geleden

N.a.v. goede reviews afspraak gemaakt. Eigenaar kwam zelf langs om alles op te meten en foto’s te maken en maakte een offerte op maat en gaf ter plekke advies. Direct besloten welke airco’s het moesten worden. Plaatsing…

Gian 4 maanden geleden

Ons bedrijfspand laten voorzien van een aantal Daikin units. Van Wesley’s eerste bezoek op locatie tot en met de oplevering was alles binnen 2 weken afgerond, heel netjes. Qua communicatie en planning is alles keurig geregeld…

Marcel 4 maanden geleden
Qlimaat totaal over ons
Qlimaat Totaal is dé Airco  specialist in regio Breda

Wil je weten welk aircosysteem het beste bij je past? We vertellen je graag meer over onze systemen en werkwijze.
Vrijblijvend offerte aanvragen Start de keuzehulp

Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Qlimaat Totaal- Website gemaakt door WebSentiment

Hallo, waarmee kunnen we je helpen?