Start de airco keuzehulp

Service & Onderhoud

Qlimaat Totaal verleent service en onderhoud aan klimaatinstallaties in Breda en omgeving. Heb je problemen met je airconditioning? Blaast de airco alleen nog warme lucht? Komt er lawaai uit de airco? Heb je last van een storing? Of een lekkage? Of komt er een nare lucht uit de installatie? Met een service- of onderhoudsbeurt zijn deze problemen vaak snel opgelost en voorkom je verdere problemen aan de installatie.
Service & Onderhoud

Veelvoorkomende airco problemen

Een airco-installatie bestaat uit verschillende onderdelen, die vroeg of laat problemen kunnen veroorzaken. Met goed en regelmatig onderhoud kun je veel voorkomen, helaas kan het alsnog gebeuren dat er iets kapotgaat. Veelvoorkomende airco problemen zijn:
  • De airconditioning lekt water
  • De airconditioning maakt veel lawaai
  • De airconditioning koelt niet meer/ blaast warme lucht
  • De airconditioning gaat niet meer aan

Waarom onderhoud aan airconditioning

Onderhoud plegen is van essentieel belang bij een airconditioning. Iedere werkende installatie krijgt namelijk op den duur te maken met slijtage. Door regelmatig een onderhoudsbeurt te geven aan je airconditioning voorkom je storingen en andere problemen aan de installatie. Zo zorg je ervoor dat alles optimaal blijft functioneren.
Service & Onderhoud Breda

Behoud van luchtkwaliteit

Wist je dat de luchtkwaliteit kan afnemen als de airco niet in orde is? Bacteriën en schimmels nestelen zich graag in de vochtige omgeving aan de binnenkant van een airconditioning. Daardoor kan de ruimte gaan stinken en zelfs allergische reacties veroorzaken aan de luchtwegen, het is dan ook belangrijk dat onderhoudsservice aan de airconditioning wordt uitgevoerd door een specialist. Zodat je er zeker van bent dat alles goed wordt gereinigd, gecontroleerd en waar nodig de filters worden vervangen.

Onderhoudscontract airconditioning
Als klant van Qlimaat Totaal bieden wij je een onderhoudscontract op maat aan. Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je installatie, voeren alle benodigde controles uit én maken de installatie weer helemaal schoon. Heb je tussentijds problemen of is er een reparatie nodig? Ook dat regelen wij voor je!

Wanneer en hoe vaak onderhoud aan airco?
Onze onderhoudsservice bieden we aan in de periode vanaf 1 oktober tot en met 31 maart. Wij raden aan om één keer in het jaar à anderhalf jaar professioneel onderhoud te laten plegen. Vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vul het formulier in voor onderhoud

Heb je een storing, lekkage of een ander probleem met jouw airco? Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Service & Onderhoud Breda en omgeving
  • Behoud van luchtkwaliteit
  • Onderhoudscontract Breda
  • Behoud van luchtkwaliteit
  • Onderhoud airconditioning
  • Onderhoud Airco
Qlimaat totaal over ons
Qlimaat Totaal is dé Airco  specialist in regio Breda

Wil je weten welk aircosysteem het beste bij je past? We vertellen je graag meer over onze systemen en werkwijze.
Vrijblijvend offerte aanvragen Start de keuzehulp

Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Qlimaat Totaal- Website gemaakt door WebSentiment

Hallo, waarmee kunnen we je helpen?