Start de airco keuzehulp

Service & Onderhoud

Qlimaat Totaal biedt service en onderhoud aan klimaatinstallaties in Breda en omgeving. Is je airconditioning defect? Heb je last van een storing? Of een lekkage? Of komt er een nare lucht uit de installatie? Met een service of onderhoudsbeurt zijn deze problemen vaak snel opgelost en voorkom je verdere problemen aan de installatie.
Service & Onderhoud

Waarom onderhoud

Onderhoud plegen is van essentieel belang bij een airconditioning. Iedere werkende installatie krijgt namelijk op den duur te maken met slijtage. Door regelmatig een onderhoudsbeurt te geven aan je airconditioning voorkom je storingen en andere problemen aan de installatie. Zo zorg je ervoor dat alles optimaal blijft functioneren.

Behoud van luchtkwaliteit

Wist je dat de luchtkwaliteit kan afnemen als de airco niet in orde is? BacteriΓ«n en schimmels nestelen zich graag in de vochtige omgeving aan de binnenkant van een airconditioning. Daardoor kan de ruimte gaan stinken en zelfs allergische reacties veroorzaken aan de luchtwegen, wanneer de airconditioning aanstaat. Het is dan ook belangrijk dat onderhoudsservice aan de airconditioning wordt uitgevoerd door een specialist, zodat alles goed wordt gereinigd, gecontroleerd en waar nodig de filters worden vervangen.
Service & Onderhoud Breda

Onderhoudscontract

Als klant van Qlimaat Totaal bieden wij je een onderhoudscontract op maat aan. Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je installatie, wij voeren alle benodigde controles uit Γ©n maken de installatie weer helemaal schoon. Heb je tussentijds problemen of is er een reparatie nodig? Ook dat regelen wij voor je!

Wanneer
Onze onderhoudsservice bieden we aan in de periode vanaf 1 oktober tot en met 31 maart. Wij raden aan om 1 keer in het jaar Γ  anderhalf jaar professioneel onderhoud te laten plegen. Vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vul het formulier in voor onderhoud

Heb je een storing, lekkage of een ander probleem met jouw airco? Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Service & Onderhoud Breda en omgeving
  • Behoud van luchtkwaliteit
  • Onderhoudscontract Breda
  • Behoud van luchtkwaliteit
  • Onderhoud airconditioning
  • Onderhoud Airco
Qlimaat Totaal is dΓ© AircoΒ  specialist in regio Breda
Wil je weten welk aircosysteem het beste bij je past? We vertellen je graag meer over onze systemen en werkwijze.
Vrijblijvend offerte aanvragen Start de keuzehulp
Copyrights Β© 2023 All Rights Reserved by Qlimaat Totaal- Website gemaakt doorΒ WebSentiment