Start de airco keuzehulp

Airco voor zakelijk gebruik


Qlimaat Totaal specialiseert zich ook in het leveren en installeren van airconditioning voor zakelijke klanten. Voor professionele koeling van kantoren en winkelpanden. Wij bieden een breed scala aan airconditioners van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw ruimtes. Onze airco systemen zijn efficiënt en energiezuinig. Een airco systeem kan zowel dienen voor het koelen als verwarmen van je pand.

Aircosystemen voor kantoren en winkelpanden

Of je nu een kleine winkel of een groot kantoorpand hebt, wij hebben de juiste airco oplossing voor jou. Ons professionele team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van het juiste systeem. Bovendien bieden wij ook onderhouds- en reparatieservices aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw airco in topconditie is en blijft. 

Met onze jarenlange ervaring, kun je vertrouwen op onze kennis en expertise om jouw bedrijf een optimaal klimaat te bieden. Wij geloven in het leveren van de beste service en producten voor onze klanten.
Airco voor zakelijk gebruik
Welk airco past bij jou?



Contact opnemen

Airco voor kantoor

Een goede airco is essentieel voor een comfortabele werkomgeving in een kantoor. Bij Qlimaat Totaal bieden wij airco systemen aan die speciaal ontworpen zijn voor kantoren. De airco’s zijn specifiek afgestemd op de eisen van een kantooromgeving. Kies daarom voor het plaatsen van VRF/ VRV systemen. Met dit systeem is het mogelijk om meerdere ruimtes tegelijkertijd te koelen of te verwarmen.   

Een efficiënte airco is belangrijk voor de gezondheid en productiviteit van jouw medewerkers. Wij geloven dat een comfortabele werkomgeving leidt tot een tevreden en productief team. 

Wij bieden advies op maat en werken samen met jou om een systeem te selecteren dat aan jouw specifieke eisen voldoet. Er zijn diverse opties beschikbaar om aan te sluiten bij jou op kantoor, van staande en hangende airco's tot grotere units, er is altijd wel een systeem dat geschikt is.

Voordelen van airco op kantoor 

  • Comfort: Een airco zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, ongeacht de temperatuur buiten. Dit leidt tot een verhoogd comfort voor de medewerkers en kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en stress. 
  • Productiviteit: Een comfortabel binnenklimaat kan helpen bij het verhogen van de productiviteit van de medewerkers. Een airco zorgt voor een constante temperatuur en een juiste luchtvochtigheid, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving. 
  • Gezondheid: Een airco kan ook helpen bij het verbeteren van de luchtkwaliteit door de lucht te filteren en te ontsmetten. Dit kan bijdragen aan een vermindering van gezondheidsproblemen als allergieën en astma. 
  • Energiebesparing: Moderne airco's zijn vaak zeer energie-efficiënt, wat kan leiden tot een vermindering van de energiekosten van het bedrijf. 
  • Subsidie: Er zijn vaak subsidies beschikbaar voor het installeren van een airco op kantoor. 

Subsidie airco zakelijk

Wist je dat er verschillende subsidieregelingen beschikbaar zijn voor zakelijke airco systemen? Als je als ondernemer een airco systeem in je pand laat installeren dan biedt de overheid financiële ondersteuning aan via de Energie-Investeringsaftrek. Ook wel de "EIA-regeling" genoemd, deze regeling is opgezet door het ministerie van Economische Zaken om werkgevers te stimuleren om te investeren in duurzame energie of energiebesparende bedrijfsmiddelen. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van de impact op het milieu, maar kan ook bijdragen aan het besparen van kosten voor jouw bedrijf.

Airco zakelijk laten installeren en onderhouden

Bij Qlimaat Totaal weten we als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende airco is voor een gezond en comfortabel werkklimaat. Onze experts adviseren je graag over een oplossing die past bij jouw wensen en de specifieke eisen van jouw bedrijf. 

Of je nu op zoek bent naar een kleinere unit voor een specifieke ruimte of een grootschalig systeem voor een geheel pand, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bovendien zorgen we ook voor een professionele installatie en het onderhoud van jouw airco, zodat je verzekerd bent van een optimaal functionerend systeem. 

Daarnaast wist je misschien nog niet dat airco's ook kunnen verwarmen, naast koelen, dit geeft jou extra flexibiliteit en kan besparen op energiekosten. Bij Qlimaat Totaal zorgen we voor een complete oplossing voor jouw bedrijf, zodat jij je kunt richten op jouw core business. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe Qlimaat Totaal jouw bedrijf kan voorzien van een airco voor zakelijk gebruik. Of vraag direct een offerte aan.


Maak hier een vrijblijvende afspraak
Lees hier de ervaringen van onze klanten
Bekijk de reviews om te zien wat onze klanten zeggen over ons. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid en hopelijk mogen we je binnenkort helpen met jouw airconditioning! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Vorig jaar advies gevraagd voor een airco. Wesley kwam zelf langs en eea ingemeten en nette offerte gestuurd. Prijs was concurrerend en ik had er een goed gevoel bij, wat later ook juist bleek te zijn. Airco werd snel geleverd, vakkundig en...

Ad Koenraad 2 maanden geleden

Eind juli kwam er eerder een plek vrij voor het maken van de offerte. We kregen hier meteen een goed gevoel bij en besloten met Wesley in zee te gaan. Plaatsen was al de volgende dag mogelijk! En werd zeer netjes en vakkundig…

wim de kok 3 maanden geleden

N.a.v. goede reviews afspraak gemaakt. Eigenaar kwam zelf langs om alles op te meten en foto’s te maken en maakte een offerte op maat en gaf ter plekke advies. Direct besloten welke airco’s het moesten worden. Plaatsing…

Gian 4 maanden geleden

Ons bedrijfspand laten voorzien van een aantal Daikin units. Van Wesley’s eerste bezoek op locatie tot en met de oplevering was alles binnen 2 weken afgerond, heel netjes. Qua communicatie en planning is alles keurig geregeld…

Marcel 4 maanden geleden
Qlimaat totaal over ons
Qlimaat Totaal is dé Airco  specialist in regio Breda

Wil je weten welk aircosysteem het beste bij je past? We vertellen je graag meer over onze systemen en werkwijze.
Vrijblijvend offerte aanvragen Start de keuzehulp

Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Qlimaat Totaal- Website gemaakt door WebSentiment

Hallo, waarmee kunnen we je helpen?