Start de airco keuzehulp

Garantie en kwaliteit

Klanten staat bij ons op de eerste plaats, daarom geven wij standaard een garantie van 1 jaar op onze A-merk producten van hoge kwaliteit. Wanneer je kiest voor een onderhoudscontract verlengen wij de garantie op de hardware naar 5 jaar. Wij werken alleen met A-merk labels zoals Daikin, Mitsubishi, Panasonic of gelijkwaardig. De systemen van deze labels hebben vaak minder service en onderhoud nodig dan andere merken. Ook zijn ze energiezuinig, dat is beter voor het milieu en het scheelt in de energiekosten.

Garantie

Wij willen graag dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je nieuwe airco, cv-ketel, klimaatsysteem of warmtepomp. Daarom krijg je standaard 5 jaar garantie op materialen in combinatie met een onderhoudscontract en 1 jaar op de arbeid. Probeer niet zelf een onderdeel te vervangen of de installatie te repareren, dan bestaat namelijk de kans dat je garantie vervalt. Dat is niet alleen zonde, maar kan bovendien behoorlijk kostbaar zijn.

Kwaliteit

Voordat we producten leveren, worden deze door onze specialisten gecontroleerd op materiaal- of productiefouten. Hiermee kunnen we ergernis vooraf voorkomen. Daarnaast is onze service van hoge kwaliteit. Met een onderhoudscontract zorgen we ervoor dat de systemen goed hun werk blijven doen.

Vertel mij meer
Qlimaat totaal over ons
Qlimaat Totaal is dé Airco  specialist in regio Breda
Wil je weten welk aircosysteem het beste bij je past? We vertellen je graag meer over onze systemen en werkwijze.
Vrijblijvend offerte aanvragen Start de keuzehulp
Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Qlimaat Totaal- Website gemaakt door WebSentiment
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?