Particulieren

Wil je airconditioning in huis? Qlimaat Totaal levert en plaatst ook airconditioning bij particulieren in de regio Breda. Wij komen graag vrijblijvend langs, zodat we de ruimte(s) zelf kunnen bekijken. Daarna geven we een passend advies en brengen een aantrekkelijk voorstel uit.

Airco in huis

Wij zorgen ervoor dat de airco op een goede plek geplaatst wordt. Op die manier profiteer je van de beste koeling op de gewenste plekken. In ons ruime assortiment hebben we de keuze uit verschillende modellen airconditioning. Er is altijd wel een systeem dat goed past in jouw interieur, van staande en hangende airco’s tot grotere units.

Airconditioning om het klimaat in huis te regelen

Wil je, naast koelen, ook ruimtes door middel van airco kunnen verwarmen? Lang niet iedereen weet dat een airco ook als warmtepomp kan functioneren. Deze werkt op elektriciteit en maakt gebruik van de warmte die al aanwezig is. Meer warmte wordt hiermee opgewekt en dat scheelt zelfs in het energieverbruik. Wij leggen je graag uit hoe het systeem van ‘de omgekeerde’ koelkast precies werkt.

Installatie en onderhoud

Nadat je de gewenste airconditioning of warmtepomp hebt uitgekozen, maken we een afspraak voor het installeren. Met een onderhoudscontract zorg je ervoor dat je verzekerd bent van tijdige periodieke controles. En is de airco kapot? Dan komen we langs om een reparatie uit te voeren.

Neem nu contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak