Garantie en kwaliteit

De klant staat bij ons op de eerste plaats, daarom geven wij een garantie van 1 jaar op onze A-merk producten en bieden een hoge kwaliteit. Wanneer je kiest voor een onderhoudscontract verlengen wij de garantie op de hardware naar 5 jaar.

Wij werken alleen met A-merk labels zoals Daikin, Mitsubishi, Panasonic of gelijkwaardig. De systemen van deze labels hebben vaak minder service en onderhoud nodig dan andere merken. Ook zijn ze energiezuinig, dat is beter voor het milieu en het scheelt in energiekosten.

Garantie

Qlimaat Totaal wil dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je nieuwe airco, cv-ketel, klimaatsysteem of warmtepomp. Je krijgt standaard 5 jaar garantie op materialen in combinatie met een onderhoudscontract en 1 jaar op de arbeid.

Kwaliteit

Voordat we producten leveren, worden deze door onze specialisten gecontroleerd op materiaal-of productiefouten. Hiermee kunnen we ergernis vooraf voorkomen. Ook onze service is van hoge kwaliteit. Met een onderhoudscontract zorgen we ervoor dat de systemen goed hun werk blijven doen.

Wij vertellen je graag meer over onze producten en werkwijze