Airco

Als airco specialist in de regio Breda levert Qlimaat Totaal airconditioning aan particulieren, bedrijven en retail. In vrijwel iedere ruimte kan een airconditioning geplaatst worden. Een airco zorgt niet alleen voor verkoeling, maar ook voor schonere lucht. Wij adviseren, plaatsen en onderhouden de airco installatie voor je. Er zijn veel verschillende type airconditioners en daarom bepaalt Qlimaat Totaal samen met jou welk systeem geschikt is. Omdat wij niet gebonden zijn aan een merk, krijgt iedere klant van ons een onafhankelijk en passend advies. Direct advies nodig? Klik hier!

Airco in de slaapkamer

Heerlijk koel slapen en niet meer wakker worden van de drukkende warmte? De slaapkamer is een populaire plek voor het plaatsen van een airco. Verbeter je nachtrust, humeur en de luchtkwaliteit met een airco in de slaapkamer. Onze airco’s zijn bovendien stil en energiezuinig. We adviseren je op maat en vertellen je er graag meer over.

Airco op kantoor of in een winkelpand

Op zoek naar de beste airco voor op kantoor of in een winkelpand? Kijk dan eens op onze pagina over klimaatsystemen. Wij plaatsen VRF/ VRV systemen waarmee het mogelijk is om het klimaat in verschillende ruimtes gelijktijdig te verkoelen of verwarmen.

Airco in andere ruimtes

Naast de slaapkamer ook de rest van de woning koel houden? Qlimaat Totaal heeft een passende oplossing voor iedere ruimte. Airco in de werkkamer, kinderkamer of woonkamer? Onze adviseurs denken graag met je mee! Of wil je zowel kunnen koelen als verwarmen? Denk dan eens aan een warmtepomp.

Voordelen van airco

Airconditioning geeft natuurlijk verkoeling op warme dagen. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • Het verhoogt de productiviteit op de werkvloer;
  • De lucht wordt gefilterd en daarmee schoner;
  • Je voelt je alerter en fitter omdat de temperatuur aangenaam en constant is;
  • Minder schadelijke stoffen en bacteriën.

 

Ervaar zelf de voordelen van een goede airconditioning en neem contact met ons op